NIEUW BOEK VOOR OUDERS

School Zonder Pesten - NIEUW BOEK VOOR OUDERS

Pesten, het raakt ons allemaal… Elk kind en elke ouder kent wel een verhaal over pesten, dichtbij of veraf. Ben je op zoek naar hulp, antwoorden of oplossingen? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

In deze gids vinden mama’s en papa’s van kinderen van 3 tot 12 jaar concrete antwoorden, tips en ideeën. En die werden gekruid met talrijke getuigenissen van ouders. Sommige verhalen gaan door merg en been, andere geven hoop.

 

“Freya werd op de speelplaats in een hoek gedreven en aan haar haren getrokken tot ze luid riep dat ze een loser was.” 

 

“Florian, die leidt aan leukemie, werd op straat en op school uitgelachen door oudere kinderen. Zelfs in de bioscoop durfden andere kinderen niet naast hem zitten omwille van zijn kale hoofd.”

 

“Vandaag is mijn jongste de meest sociale en hulpvaardige van mijn vier kinderen. Misschien omdat ik twee maal per week met hem ging zwemmen, zodat hij zijn negatieve energie kwijt kon.”

 

“Wil je vermijden dat je kind een pester wordt? Leer het dan zo vroeg mogelijk respect hebben voor alles en iedereen”

 

Je zal ontdekken dat elk verhaal over pesten anders is, maar juist daarom zijn echte getuigenissen zo inspirerend. Je bent niet alleen. In deze gids zal je ongetwijfeld antwoorden en tips vinden die jou inspireren wanneer pesten de kop op steekt. Blijf je toch met vragen zitten dan kan je mailen naar jouwvraag@schoolzonderpesten.be . Afhankelijk van de inhoud van je vraag zal je een antwoord krijgen van een medewerker van School Zonder Pesten vzw of van een gespecialiseerd psycholoog verbonden aan POBOS.

 

Van 16/02 tot en met 5/03 kan je het boek aan een voordeelprijs van 8.95 euro kopen bij  Brantano.